-In balans door Yoga

In balans blijven is tegenwoordig lastig. De juiste balans tussen prive & werk brengt je verder van je eigen wensen en bestemming, het pad dat je echt wil volgen. In 2008 ben ik begonnen met de beoefening van yoga. Vanaf 2009 volg ik de docentenopleiding Raja yoga. Er zijn vele vormen van yoga. Hatha yoga is bijvoorbeeld een zuiver psycho-fysiologisch proces. Vooral het lichaam en gedachten worden ontwikkeld. Raja yoga is psycho-spiritueel. Door deze yogatraining wordt je lichaam één met je ziel. De geest wordt gezuiverd van alle grofheid. Deze vorm van yoga vergt meer van een leerling. Deze jarenlange yogatraining heeft mij veel balans gebracht. Daarnaast ben ik hierdoor op een andere manier gaan hardlopen, eten, drinken, werken, contact gaan onderhouden etc. Kortom mijn manier van leven is positief veranderd!

 

Yoga Richtersweg 46-48


Yoga op locatieLessen: vanaf 14 september start ik met yogalessen. Elke zondag is de ruimte beschikbaar van 10.00 tot 11.30 uur. Het ideale aantal personen voor een les in deze ruimte is 5-6 personen. Daarom is het goed om je van tevoren even aan te melden via het aanmeldingsformulier. Per individu kijk ik welke yogaoefeningen goed passen bij de ontwikkeling van die persoon. Voor meer informatie mag je me mailen!

Een keertje proeven aan yoga? Dat kan! Elke zondag ben je welkom. Als yoga bij je past en je doet vaker mee, dan vraag ik € 7,50 per les. Aanmelden kan per keer, je hoeft jezelf niet vast te pinnen aan een abonnement.